Descrizione del prodotto

  • Marchio:PEPPER JOBS
  • EAN:4897089840223
  • Numero dell'articolo::Pepper Jobs - C2DA
  • Disponibilità: In magazzino (88)

L'adattatore audio digitale USB-C C2DA PLUS di PEPPER JOBS ti permette di ascoltare musica dalla porta USB-C del tuo dispositivo con normali cuffie.

Il convertitore integrato da digitale ad analogico (DAC) emette segnali audio da 32 bit ad alta risoluzione, che è l'ideale per gli audiofili o per gli amanti dei servizi di streaming come Spotify, Tidal, Deezer, e altri.


L'amplificatore di classe G migliora la qualità delle cuffie per un'esperienza audio più intensa e immersiva.

Gli alloggiamenti in alluminio anodizzato assicurano resistenza, mentre i controlli con 4 pulsanti ti permettono di controllare la musica anche quando sei fuori casa.

Cavo USB-C C2DA Plus di Pepper Jobs

Struttura di qualità superiore

Cavo USB-C C2DA PLUS di Pepper Jobs

Amplificatore potenziato di classe G

App HiBy Music Cavo audio TCDA USB-C Pepper Jobs

Per goderti al massimo la musica con il nostro adattatore audio digitale, ti consigliamo di usare l'app HiBy Music.

Specifiche tecniche C2DA PLUS di PEPPER JOBS Adattatore audio digitale USB-C che ti permette di ascoltare musica dalla porta USB-C del tuo dispositivo con normali cuffie.

SNR
max. 100 dBA

Supporto di controllo per cuffie
Sì, 4 pulsanti di controllo

Supporto microfono
Supporto serie Snapdragon 8xx

Amplificatore
Amplificatore integrato di classe G

DAC
DAC stereo integrato

Supporto audio ad alta risoluzione
Fino a 32 bit

Certificazioni
CE, RoHS

 

Recensioni

Terry
Terry Postato su May 31, 2022 21:41

Samengevat:

1. Natuurgetrouw geluid

2. Zeer weinig tot geen ruis bij stiltes, ook niet bij hele lage volumes

3. Voelt robuust aan

4. Wordt klein lauw warm bij gebruik. m.a.w. let op batterijverbruik bij smartphones

5. Snelle levering



Ik heb de adapter net binnen. Aangesloten op mijn smartphone. Doet het goed. In vergelijking met een adapter van half de prijs, is het een grote verbetering. Je hoort bijvoorbeeld geen plop als je de adapter op je smartphone aansluit. Ook is er absoluut geen digitale ruis te bespeuren.

Wel wordt net als die goedkope adapter, deze een beetje lauw warm bij gebruik op je smartphone. Dat houdt in dat de batterijken sneller worden leeggetrokken. Ik denk dat het niet te voorkomen is, Op zich is het dus geen nadeel van de adapter, maar van de smartphone die geen audio plug uitgang heeft.

Om te testen of de adapter echt 100dB haalt heb ik de muziek op een heel laag volume gezet om te horen of er achtergrond ruis is. Op de smartphone is er een heel klein beetje achtergrond ruis te horen. Dat ligt aan de USB voeding die niet helemaal vrij is van digitale ruis. Maar het is bijna niet hoorbaar, alleen misschien als je s'avonds laat heel zachtjes naar muziek zou luisteren, maar zelfs dan is het niet storend. Het is bijv. minder dan de zachtste hoofdtelefoon stand op een iphone

Aansluiten op mijn laptop is er helemaal geen achtergrond ruis hoorbaar. Blijkbaar dus een stabielere USB voeding.

Vervolgens heb ik de feature getest van 32 bits/384KHz, om te zien of het decodertje het echt aan kan.

Hieronder de output:

access: MMAP_INTERLEAVED

format: S32_LE

subformat: STD

channels: 2

rate: 384000 (384000/1)

period_size: 9600

buffer_size: 38400

Concluderend: Yup, de sample rate en bit depth wordt ondersteund. Ik heb echter geen verschil gehoord tussen 44.1KHz/16bits en 384KHz/32bits. Maar dat kan komen door mij hoofdtelefoon dat zeker geen high-end is.



Het geluid wat geproduceerd wordt klinkt wel heel natuurlijk. Nooit digitaal, maar lekker analoog. Wellicht heeft die klasse G versterker iets daarin te betekenen. Moeilijk te zeggen.

Al met al, kan je voor dit geld echt niet meer verwachten. Wil je alles in alle situaties ruisvrij hebben dan heb je een DA converter nodig die eerst de USB voeding helemaal opschoont, waardoor de adapter wss 5x zo groot zou worden... Dat maakt het toch iets minder draagbaar zullen we maar zeggen. En aangezien het geluid erg goed is, en het product erg duurzaam lijkt te zijn is dit echt een koopje.

Aanrader.

5 stelle basate su 1 recensioni Aggiungi il tuo commento