Produktbeschreibung

  • Marke:PEPPER JOBS
  • EAN:4897089840223
  • Artikelnummer::Pepper Jobs - C2DA
  • Verfügbarkeit: Auf Lager (88)

PEPPER JOBS C2DA PLUS USB-C Digital Audio Adapter ermöglicht es Ihnen, Musik über den USB-C-Anschluss Ihres Geräts mit normalen Kopfhörern zu hören.

Der eingebaute Digital-Analog-Konverter (DAC) erzeugt 32-bit High Resolution-Audio -Signale, was ideal für audiovisuelle Bibliotheken oder Premium-Streaming-Dienste wie Spotify, Tidal, Deezer und viele weitere.


Der Klasse G-Verstärker verbessert die Qualität Ihrer Kopfhörer für ein robusteres und intensiveres Klangerlebnis.

Eloxierte Aluminiumgehäuse gewährleisten Langlebigkeit, während die 4-Tasten-Steuerung des Headsets Ihnen die Musiksteuerung unterwegs ermöglicht.

Pepper Jobs C2DA Plus USB-C Kabel

Hervorragende Konstruktionsqualität

Pepper Jobs USB-C Kabel C2DA PLUS

Verbesserter Audio-Verstärker der Klasse G

HiBy Music App Pepper Jobs TCDA USB-C Audiokabel

Wir empfehlen die Verwendung der HiBy Music App, um mit unserem digitalen Audioadapter das Beste aus Ihrer Musik herauszuholen.

Technische Daten PEPPER JOBS C2DA PLUS USB-C Digital Audio Adapter ermöglicht es Ihnen, Musik über den USB-C-Anschluss Ihres Geräts mit normalen Kopfhörern zu hören.

SNR
100dBA max.

Unterstützung der Headset-Steuerung
Ja, 4-Tasten-Steuerung

Mikrofon-Unterstützung
Unterstützung der Snapdragon 8xx-Serie

Verstärker
Eingebauter Klasse-G-Verstärker

DAC
Eingebauter Stereo-DAC

Hi-Res Audio-Unterstützung
Bis zu 32-Bit

Zertifikate
CE, RoHS

 

Bewertungen

Terry
Terry Veröffentlicht am May 31, 2022 21:41

Samengevat:

1. Natuurgetrouw geluid

2. Zeer weinig tot geen ruis bij stiltes, ook niet bij hele lage volumes

3. Voelt robuust aan

4. Wordt klein lauw warm bij gebruik. m.a.w. let op batterijverbruik bij smartphones

5. Snelle leveringIk heb de adapter net binnen. Aangesloten op mijn smartphone. Doet het goed. In vergelijking met een adapter van half de prijs, is het een grote verbetering. Je hoort bijvoorbeeld geen plop als je de adapter op je smartphone aansluit. Ook is er absoluut geen digitale ruis te bespeuren.

Wel wordt net als die goedkope adapter, deze een beetje lauw warm bij gebruik op je smartphone. Dat houdt in dat de batterijken sneller worden leeggetrokken. Ik denk dat het niet te voorkomen is, Op zich is het dus geen nadeel van de adapter, maar van de smartphone die geen audio plug uitgang heeft.

Om te testen of de adapter echt 100dB haalt heb ik de muziek op een heel laag volume gezet om te horen of er achtergrond ruis is. Op de smartphone is er een heel klein beetje achtergrond ruis te horen. Dat ligt aan de USB voeding die niet helemaal vrij is van digitale ruis. Maar het is bijna niet hoorbaar, alleen misschien als je s'avonds laat heel zachtjes naar muziek zou luisteren, maar zelfs dan is het niet storend. Het is bijv. minder dan de zachtste hoofdtelefoon stand op een iphone

Aansluiten op mijn laptop is er helemaal geen achtergrond ruis hoorbaar. Blijkbaar dus een stabielere USB voeding.

Vervolgens heb ik de feature getest van 32 bits/384KHz, om te zien of het decodertje het echt aan kan.

Hieronder de output:

access: MMAP_INTERLEAVED

format: S32_LE

subformat: STD

channels: 2

rate: 384000 (384000/1)

period_size: 9600

buffer_size: 38400

Concluderend: Yup, de sample rate en bit depth wordt ondersteund. Ik heb echter geen verschil gehoord tussen 44.1KHz/16bits en 384KHz/32bits. Maar dat kan komen door mij hoofdtelefoon dat zeker geen high-end is.Het geluid wat geproduceerd wordt klinkt wel heel natuurlijk. Nooit digitaal, maar lekker analoog. Wellicht heeft die klasse G versterker iets daarin te betekenen. Moeilijk te zeggen.

Al met al, kan je voor dit geld echt niet meer verwachten. Wil je alles in alle situaties ruisvrij hebben dan heb je een DA converter nodig die eerst de USB voeding helemaal opschoont, waardoor de adapter wss 5x zo groot zou worden... Dat maakt het toch iets minder draagbaar zullen we maar zeggen. En aangezien het geluid erg goed is, en het product erg duurzaam lijkt te zijn is dit echt een koopje.

Aanrader.

5 Sterne, basierend auf 1 Bewertungen Ihre Bewertung hinzufügen