Description du produit

  • Marque:PEPPER JOBS
  • EAN:4897089840223
  • Numéro de l'article:Pepper Jobs - C2DA
  • Disponibilité: En stock (89)

PEPPER JOBS C2DA PLUS un adaptateur audio digital USB-C qui vous laisse écouter la musique depuis votre port USB-C en utilisant un casque normal.

Le convertisseur (DAC) d'analogique vers digital intégré de signaux de sorties haute-résolutions de 32-bit, est idéal pour les audiophiles ou les utilisateurs de Spotify, Tidal, Deezer, et bien plus.


L' amplificateur Class G améliore la qualité de votre casque pour un son plus robuste et immersif.

Le boitier en aluminium anodisé assure une grande résistance, alors que le contrôle sur 4 touches du casque offre un bon contrôle de votre musique même en mouvement.

Câble Pepper Jobs C2DA Plus USB-C

Conception de haute qualité

Pepper Jobs câble USB-C C2DA PLUS

Amplificateur audio amélioré de Class G

Application HiBy Music Pepper Jobs TCDA USB-C câble audio

Nous vous recommandons d'utiliser l'application HiBy Music pour obtenir le meilleur de votre musique via notre adaptateur audio digital.

Spécifications techniques : PEPPER JOBS C2DA PLUS USB-C Adaptateur audio digital vous laisse écouter votre musique depuis votre appareil USB-C en utilisant un casque normal.

SNR
100dBA max.

Support du contrôle du casque
Oui, contrôle sur 4 touches

Support du Microphone
Supporte la série Snapdragon 8xx

Amplificateur
Amplificateur intégré de Class G

DAC
Stéréo DAC intégré

Support audio de haute résolution
Jusqu'à 32-bit

Certifications
CE, RoHS

 

Évaluations

Terry
Terry Publié le May 31, 2022 21:41

Samengevat:

1. Natuurgetrouw geluid

2. Zeer weinig tot geen ruis bij stiltes, ook niet bij hele lage volumes

3. Voelt robuust aan

4. Wordt klein lauw warm bij gebruik. m.a.w. let op batterijverbruik bij smartphones

5. Snelle leveringIk heb de adapter net binnen. Aangesloten op mijn smartphone. Doet het goed. In vergelijking met een adapter van half de prijs, is het een grote verbetering. Je hoort bijvoorbeeld geen plop als je de adapter op je smartphone aansluit. Ook is er absoluut geen digitale ruis te bespeuren.

Wel wordt net als die goedkope adapter, deze een beetje lauw warm bij gebruik op je smartphone. Dat houdt in dat de batterijken sneller worden leeggetrokken. Ik denk dat het niet te voorkomen is, Op zich is het dus geen nadeel van de adapter, maar van de smartphone die geen audio plug uitgang heeft.

Om te testen of de adapter echt 100dB haalt heb ik de muziek op een heel laag volume gezet om te horen of er achtergrond ruis is. Op de smartphone is er een heel klein beetje achtergrond ruis te horen. Dat ligt aan de USB voeding die niet helemaal vrij is van digitale ruis. Maar het is bijna niet hoorbaar, alleen misschien als je s'avonds laat heel zachtjes naar muziek zou luisteren, maar zelfs dan is het niet storend. Het is bijv. minder dan de zachtste hoofdtelefoon stand op een iphone

Aansluiten op mijn laptop is er helemaal geen achtergrond ruis hoorbaar. Blijkbaar dus een stabielere USB voeding.

Vervolgens heb ik de feature getest van 32 bits/384KHz, om te zien of het decodertje het echt aan kan.

Hieronder de output:

access: MMAP_INTERLEAVED

format: S32_LE

subformat: STD

channels: 2

rate: 384000 (384000/1)

period_size: 9600

buffer_size: 38400

Concluderend: Yup, de sample rate en bit depth wordt ondersteund. Ik heb echter geen verschil gehoord tussen 44.1KHz/16bits en 384KHz/32bits. Maar dat kan komen door mij hoofdtelefoon dat zeker geen high-end is.Het geluid wat geproduceerd wordt klinkt wel heel natuurlijk. Nooit digitaal, maar lekker analoog. Wellicht heeft die klasse G versterker iets daarin te betekenen. Moeilijk te zeggen.

Al met al, kan je voor dit geld echt niet meer verwachten. Wil je alles in alle situaties ruisvrij hebben dan heb je een DA converter nodig die eerst de USB voeding helemaal opschoont, waardoor de adapter wss 5x zo groot zou worden... Dat maakt het toch iets minder draagbaar zullen we maar zeggen. En aangezien het geluid erg goed is, en het product erg duurzaam lijkt te zijn is dit echt een koopje.

Aanrader.

5 étoiles selon 1 avis Ajouter un avis